Gå til hoved-indhold

Billige fælge og dæk

Her kan du ser vores udvalg af billige dæk, fælge, alufælge, vinterdæk og sommerdæk.

​Ravnskjær Autoophug og Autogenbrug, Slagelse, har flere forskellige fælge og dæk, som også kan findes på lageret.​​

Stort udvalg af billige dæk og fælge

Hos Ravnskjær Autoophug har vi et stort udvalg af billige dæk i mange forskellige varianter, mærker og størrelser. Da vi forhandler reservedele, så har vi et kæmpe lager af billige dæk og fælge, som er så gode som nye. 

Det er ikke blot godt for økonomien, at handle reservedele, det er også rigtig godt for miljøet. 

Alufælge 

Vi tilbyder alufælge til alle bilmærker. Søger du efter alufælge, som du kan få billigt fordi det er autogenbrug? Genbrugsdelene er altid i god stand når de finder vej til vores lager, fordi der er omhyggelig kontrol med hvad på bilen som kan genbruges. Der er lige så høje sikkerhedskrav til reservedele til biler, som der er til nye dele til biler.

Hos Ravnskjær Autoophug kan vi derfor tilbyde dig alufælge, som er så gode som nye og til en billig pris. 

Sommerdæk 

Har du brug for nye sommerdæk til din bil? Hvis du skal skifte til sommerdæk, så kan du med fordel købe brugte sommerdæk fra vores lager. Vi har et stort lager med mange varianter og størrelser. Derfor er der helt sikkert også nogen som er rigtige for dig. Der er stadig rigeligt med dækmønster tilbage på dækne, så der er penge at spare.

Vinterdæk

Når årstiden grænser til vinter, så kan vejrforholdende ændre sig hurtigt og pludseligt. Det er derfor en god ide, at have vinterdæk klar til at blive skiftet i god tid. Det anbefales at skifte til vinterdæk når temperaturen falder til under 7 grader. Hos Ravnskjær Autoophug tilbyder vi billige brugte vinterdæk, så du er godt dækket ind om vinteren. 

SKRIV TIL OS

Udfyld formularen med din henvendelser og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

ÅBNINGSTIDER

​Mandag-torsdag: 8:00 - 16:30
​Fredag: 8:00 - 15:00
​Weekend: Lukket

Betal din faktura her