Gå til hoved-indhold

AUTOGENBRUG HAR MANGE FORDELE

Autogenbrug er ikke bare miljømæssigt, men også økonomisk en gevinst for både samfundet og den enkelte køber af brugte reservedele.​

​Fordelen ved autogenbrug er - ud over økonomien - at det er en del, hvor pasform, funktion og kvalitet er præcis magen til den oprindelige del; det er jo netop en original reservedel.

Selv om økonomi og funktion vel er de vigtigste argumenter for at købe genbrugsdele, er det måske også helt rart at vide, at autogenbrug skåner miljøet og sparer på valutabalancen.

Ravnskjær Autogenbrug & Autoophug forhandler brugte reservedele til kunder i blandt andet Slagelse, Sorø, Ringsted og omegn.

​Genbrugsdelene er som regel ret nye

Genbrugsdele er ikke kun noget, som skrues af gamle, udslidte bilvrag - faktisk er det ofte dele fra ret nye biler, som det forsikringsmæssigt ikke kan betale sig at reparere. Og hvorfor smide motoren eller forlygterne væk, når de er så gode som nye, blot fordi bilens bagende er ubrugelig?​

Kun de bedste dele fra den oprindelige bil afmonteres, og omhyggelige kvalitetskontroller sikrer, at delen er i orden, og at den mærkes, så køber præcist ved, hvad han erhverver.

​Kontakt os og hør mere om vores autogenbrug

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved autogenbrug, eller er du på udkig efter en bestemt reservedel, skal du bare kontakte os. 

Ring på telefon 58 52 31 44 eller skriv til vores e-mail rin@dataophug.dk.

SKRIV TIL OS

Udfyld formularen med din henvendelser og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

ÅBNINGSTIDER

​Mandag-torsdag: 8:00 - 16:30
​Fredag: 8:00 - 15:00
​Weekend: Lukket

Betal din faktura her