Gå til hoved-indhold

Autogenbrug hos Ravnskjær

Autogenbrug har mange fordele

Autogenbrug er ikke bare miljømæssigt, men også økonomisk en gevinst for både samfundet og den enkelte køber af brugte reservedele.​ Det sikrer at vi genbruger så mange  reservedele af skrotbilen som overhovedet muligt. Samtidig med at forurenende restmaterialer fra bilen bliver behandlet og afskaffet forsvarligt. Selve karrosseriet på bilen kan så smeltes om og metallet kan genbruges, noget der bliver større og større brug for i dagens Danmark.

​Fordelen ved autogenbrug er - ud over økonomien. Er at det som vi genbruger er en reservedel til bilen, hvor pasform, funktion og kvalitet er præcis magen til den oprindelige del, da det jo netop er en original reservedel.  Selv om økonomi og funktion er de vigtigste argumenter for at købe genbrugsdele, er det  også rart at vide, at autogenbrug skåner miljøet, udleder 0 CO2 i produktion og sparer på valutabalancen.

Ravnskjær Autogenbrug & Autoophug forhandler brugte reservedele til kunder i blandt andet Slagelse, Sorø, Ringsted og omegn, men også i hele Danmark. Vi sender nemlig gerne reservedele. Især dele fra ældre bilmodeller kan være svære at anskaffe, derfor kan der være behov for at bestille ældre reservedele til biler lang fra sin bopæl.

​Genbrugsdelene er som regel ret nye

Genbrugsdele er ikke kun noget, som skrues af gamle, udslidte bilvrag - faktisk er det ofte dele fra ret nye biler, som det forsikringsmæssigt ikke kan betale sig at reparere. Og hvorfor smide motoren eller forlygterne væk, hvis de er så gode som nye, blot fordi bilens bagende er ubrugelig?​ Derfor sikrer vi at den cirkulære levetid for reservedele til biler, der intet er galt med. Får nyt liv, funktion og chancen for at blive brugt helt ud. Dette er ansvarligt over for miljøet og vores brug af resourcer.

Kun de bedste og 100% funktionelle dele fra den oprindelige bil afmonteres, og omhyggelige kvalitetskontroller sikrer, at delen er i orden, og at den mærkes, så køber præcist ved, hvad han erhverver. Alle reservedele noteres med bilmærke, model og afstand som reservedelen har kørt, samt hvilken grad af stand reservedelen er i, efter en strisk vurdering. 

​Kontakt os og hør mere om vores autogenbrug & Autoophug

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved autogenbrug, eller er du på udkig efter en bestemt reservedel, skal du bare kontakte os. 

Ring på telefon 58 52 31 44, Udfyld kontaktformularen herunder, eller skriv til vores e-mail rin@dataophug.dk.

SKRIV TIL OS

Udfyld formularen med din henvendelser og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

ÅBNINGSTIDER

​Mandag-torsdag: 8:00 - 16:30
​Fredag: 8:00 - 15:00
​Weekend: Lukket

Betal din faktura her